Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@03:04:09 GMT

چگونه در صف فروش اول باشیم

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۷۶۳۲

چگونه در صف فروش اول باشیم

امروزه اغلب افرادی که در بورس فعالیت می کنند انجام یک سرخطی برایشان یک آرزو شده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دایرکت فا، بعضی از افراد معتقداند که سرخطی یک شانشه اگر شانس داشته باشید قطعا موفق می شوید. این نظریه اصلا قابل قبول نیست؛ چرا که شما برای سرخطی زدن در بورس نیاز به ابزار مورد نیاز خودش را دارید، شما برای اینکه بتوانید در معاملات بورسی موفق باشید، باید پینگ خود را تا جایی که ممکن است کاهش دهید و همچنین سرعت اینترنت خودتان را تا حد ممکن ارتقا دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهترین پینگ و سرعت اینترنت برای سرخطی زدن و خرید عرضه های اولیه به شکل زیر است:

پینگ : زیر ۱ میلی ثانیه
سرعت اینترنت : ۱۰ هزار مگابیت بر ثانیه (معادل : ۱.۲ گیگابایت بر ثانیه)

چگونه می توانیم پینگ خودمان ار به زیر ۱ میلی ثانیه کاهش دهیم؟

شما با اینترنت های معمولی در بهترین شرایط ممکن می توانید سرعت اینترنت ۶۰ مگ بر ثانیه داشته باشید و پینگ هم باز در بهترین شرایط ممکن زیر ۴۰ الی ۵۰ میلی ثانیه نخواهید داشت.

شما برای داشتن همچین پینگ و سرعت اینترنتی باید از سرور مجازی بورس استفاده کنید.

بهترین راه برای رسیدن به نتیجه و خرید سهام تو بورس، خرید سهم های دارای صف هست.

سرور مجازی بورس چیست؟

سرور بورس یا سرور مجازی بورس در واقع یک کامپیوتر قوی است که در مکانی به نام دیتاسنتر نگهداری می شود که به یک اینترنت فوق العاده قوی متصل است و شما با خرید این سرور می توانید به پینگ زیر ۱ میلی ثانیه و سرعت اینترنت  ۱۰ هزار مگابیت بر ثانیه دستیابی پیدا کنید.

دایرکت فا برای دسترسی هر چه راحت تر کاربران به معاملات بورس و انجام بدون وقفه معاملات، سرور مجازی بورس ایران را به کاربران خود بر قدرتمندترین سرورها و با اینترنت پرسرعت و نامحدود پیشنهاد می کند.

سرورهای مجازی بورس برخلاف کامپیوتر و لپ تاپ های شخصی، این سرورها به صورت ۲۴ ساعته روشن و در دسترس کاربران قرار می گیرد و پشتیبانی این سرورها به صورت کامل توسط دایرکت فا انجام می شود و نصب و راه اندازی این سرورها  تیم فنی دایرکت فا به عهده می گیرد.

سرویس کاربران بعد از خرید این محصول کمتر از ۳۰ ثانیه فعال می شود و مشتریان می توانند  به سرور مجازی خود دسترسی داشته باشند.

بهترین راه برای رسیدن به نتیجه و خرید سهام در بورس:

یکی از رازهای موفق شدن در سرخطی و خرید عرضه اولیه داشتن اینترنت پر سرعت و پینگ زیر ۱ میلی ثانیه می باشد ؛ همین طور که در بالا توضیح دادم شما اینترنت های معمولی نمی توانید سرعت اینترنتی برابر ۱۰ هزار مگابیت بر ثانیه داشته باشید یا پینگ زیر ۱ میی ثانیه.

شما برای داشتن این دو فاکتور باید از سرور مجاز بورس یا سرور بورس استفاده کنید.

هر بازاری یک سری ابزارها و قانون‌ها دارد. آنچه از زمان‌های گذشته تا به الان ثابت مانده، میزان سرعت در معامله است. در گذشته‌ها کاسبان سعی داشتند قبل از طلوع خورشید مغازه خود را آب‌وجارو کنند و جزء اولین نفراتی باشند که بازار و معامله را شروع می‌کنند. در بازار بورس نیز این امر رایج و مرسوم است.

اولین تفاوت بازار بورس زمان حال با گذشته، دسترسی به اینترنت و دنیای دیجیتال است. امروزه سهام‌دارن در کنار یادگیری مهارت و مدیریت بازار به دنبال اینترنت ویژه بورس نیز هستند.

سرور بورس همان ابزاری است که در کنار دیگر قوانین سهام‌دارن را یاری می‌کند که در میان هزاران سهام‌داری که در ساعات اولیه به دنبال خرید و یا فروس سهام خود هستند، قرار بگیرند و با سرعتی که در انجام معامله دارند در صف‌های اول معامله باشند.

به این کار در اصطلاح بازاریان بورس، سرخطی زدن گفته می‌شود. بر این اساس است که حرفه‌ای‌ها یا آن‌هایی که می‌خواهند حرفه‌ای باشند، اقدام به خرید سرور مجازی بورس می‌کند.

همچنین سرور مجازی بورس دایرکت فا دارای مزایایی هستند که در ادامه یه چند مورد از انها اشاره خواهیم کرد:

دارای اپلیکیشن و نصب بر روی گوشی ها با نسخه اندروید و آی او اس  
جای دهی خود در صف اول بورس با استفاده از این نوع سرور
بالاترین سرعت در اینترنت با استفاده از سرور مجازی بورس
این امکان برای کاربران به وجود می آید تا بدون محدودیت در سرعت فایل های مختلف را دانلود کنند.
دسترسی راحت و آسان
سیستم عامل ویندوز
و...

نتیجه: شما برای اینکه بتوانید در صف فروش یا خرید اول باشید باید پینگ خود را کاهش دهید و همچنین سرعت اینترنت خودتان را تا حد ممکت ارتقا دهید. برای بدست آوردن این سرعت انترنت و پینگ باید سرور مجازی بورس خریداری کنید که لینک زیر شما میتوانید سفارش خودتان را ثبت کنید.

برای خرید سرور بورس لطفا کلیک کنید.

شماره تماس جهت مشاوره: ۰۳۱۹۱۰۱۰۵۰۷

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرور مجازی بورس خرید سهام در بورس بورس سرور مجازی بورس سرعت اینترنت سرور بورس بر ثانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۷۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟

در روزهای گذشته ناشرانی به حضور کتاب‌فروشان در بخش مجازی نمایشگاه کتاب نقد وارد کردند این درحالی است که در سال گذشته کتاب‌فروشان تنها ۸ درصد از فروش ۴۰۰ میلیارد تومانی را به خود اختصاص داده بودند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «کتابفروشی‌ها حکم ریه‌های صنعت نشر را دارند؛ تعجب می‌کنم از نقد حضورشان در بخش مجازی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران» متن توئیتی است که محمدعلی مرادیان مدیر دفتر کتاب و توسعه کتابخوانی وزارت ارشاد نسبت به حضور کتابفروشان در بخش مجازی نمایشگاه کتاب زده است.

بخش مجازی نمایشگاه کتاب در سال گذشته با توجه به آمار خانه کتاب و ادبیات ایران نزدیک به یک میلیون و ۳۶۹ هزار و ۷۲۴ نسخه از ۲ هزار و ۲۳۱ فروشگاه (از میان فروشندگان آثار ۲ هزار و ۵۹ ناشر و ۱۷۲ کتاب‌فروش شرکت کرده بودند) فروش داشته است؛ از مجموع آثار به فروش رسیده هم ۸۲ درصدش را ناشران به فروش رساندند یعنی نزدیک به یک میلیون و ۱۱۳ هزار و ۴۶۸ نسخه کتاب و ۱۸ درصد را هم کتابفروشان که کم‌تر از ۲۶۰ هزار نسخه بوده است، این آمار و ارقام فقط برای بخش مجازی است و از میزان فروش حضوری ناشران عدد رسمی وجود ندارد تا بدانیم که حضور کتابفروشان چه مقداری بر فروش کل ناشران تأثیر گذاشته است با این حال تأثیر کتابفروشان بر تعداد فروش مستقیم ناشران در بخش مجازی ۱۸ درصد است.

رکود ۲ ماهه کتابفروشان بعد از نمایشگاه

محمدحسین اسلامی‌فر مدیر کتابفروشی پاتوق کتاب تهران در خصوص حضور کتابفروشان در نمایشگاه کتاب گفت: «کار بزرگی که طی یکی دو سال اخیر در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رخ داد، حضور کتابفروشان در این رویداد است. حضوری که در فضای مجازی محقق شد و همزمانی آن با نمایشگاه کتاب تهران یک کار بزرگ است، زیرا رکودی که از قبل این نمایشگاه تا بعد از نمایشگاه کتاب در کتابفروشی‌ها حدود یک تا دو ماه بعد رکود وجود دارد، رفع می‌شود.»

ناشران به سمت انحصار می‌روند

از طرفی هم میانگین محصولات عرضه شده ۱۲۳ هزار تومان بوده است و از تمام ۱۶۸ میلیارد و ۴۷۶ میلیون تومان فروش در بخش مجازی ۱۸ درصد به اقتصاد کتابفروشان کمک کرده است یعنی ۳۱ میلیارد و ۵۱۹ میلیون تومان. هر کتاب فروش (۱۷۲ کتاب‌فروش در طرح شرکت کردند) به طور میانگین نیز ۱۸۳ میلیون تومان! که البته باز از این عدد هم به ناشر درصدی می‌رسد و حتی برخی از ناشران هم خودشان کتابفروشی دارند و این‌طور نیست که دریافتی ناشر از فروش کتابفروشان صفر باشد. ن

اشر کتاب خود را با میانگین تخفیف ۲۵ تا ۳۰ درصد به کتاب‌فروش می‌دهد و در این دوره نیز کتاب‌فروش باید ۱۰ درصد هم تخفیف، ۳ درصد سهم خانه کتاب و ادبیات، هزینه پست و نیرو را هم بدهد؛ مجموع سود کتابفروشی نیز شاید به کمتر از ۱۵ درصد برسد اگر بخواهیم سود خالص کتاب‌فروش را همان ۱۵ درصد از ۳۱ میلیارد و ۵۱۹ میلیون تومان برآورد کنیم در کل هر کتاب‌فروش ۲۷ میلیون تومان از فروش مجازی نمایشگاه سود خالص برده است، البته باز هم برای ناشران حضور کتابفروشان سودی هم به همراه داشته است.

نبود کتابفروشان برای ناشران از این جهت اهمیت دارد که در این ۱۰ روز بتوانند نقدینگی خود را در سریع‌ترین زمان ممکن جمع‌آوری کنند، اما هر ناشر نزدیک به ۶۶ میلیون تومان فروش خالص داشته است؛ این رویه که ناشران آثارشان به طور انحصاری به فروش برسانند به مرور به حیات کتابفروشان ضربه می‌زند و ویترین ناشران روز به روز کوچک و کوچک‌تر می‌شود و ناشران فروشنده انحصاری آثارشان می‌شوند با حاشیه سود نزدیک به ۷۰ درصد که در چاپ‌های بعدی نیز این عدد بیش‌تر خواهد شد.

حسین جاوید مدیر نشر کتاب سده در واکنش به توئیت مدیر اداره کتاب نوشت: «تولید وابسته به نقدینگی است. ناشری که نقدینگی نداشته باشد، کتاب‌فروش هم کتابی برای عرضه نخواهد داشت. نمایشگاه به طور سنتی از سال ۶۶ متعلق به ناشرها بوده است و با گرفتن این بازار از آن‌ها، یا با کوچک کردن سهم بازارشان همین نظم چرخه هم به هم می‌ریزد. نظر صدها ناشر همین است.»محمدعلی مرادیان در ادامه توئیت خود در خصوص کتابفروشان این‌طور آورده است: «یکی از مهم‌ترین عوامل تداوم، رونق و مانایی ناشران تلاش زنجیره‌ای فروش خصوصاً کتابفروشی‌هاست. سراسر سال چه کسی بیشتر کتاب‌های ناشران را می‌فروشد؟»البته سهم کتابفروشان از حجم اقتصادی نمایشگاه کتاب در ۲ بخش مجازی و فیزیکی سال گذشته ۷.۸ درصد بوده است.

منبع: فارس

کد خبر 750612

دیگر خبرها

  • گزارش بورس امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • سپیدار بهترین عملکرد فروش
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • سرعت شبکه 6G در آزمایش جدید به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه رسید