Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:27:38 GMT

سرور مجازی بورس برای سرخطی + ۵ ویژگی

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۵۹۵۰۸

سرور مجازی بورس برای سرخطی + ۵ ویژگی

شاید برای شما هم بارها پیش آمده که در صف های سنگین خرید عرضه اولیه قرار بگیرید و نتوانید جایگاه خوبی کسب کنید یا برای خرید و فروش سهم دلخواهتان به مشکل بر بخورید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام وب داده، حتما بارها شده که زدن سرخطی و کسب جایگاه مناسب برایتان  بصورت یک رویا درآمده باشد. حتما می دانید که برای موفقیت در سرخطی سرعت اینترنت و پینگ به کارگزاری ها مهمترین عامل اصلی است و شاید بارها شده که به فکر تهیه یک اینترنت پر سرعت برای سرخطی زدن باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در این مقاله قصد داریم یک ابزار پر قدرت به شما معرفی کنیم که بتواند سرعت اینترنت دلخواهی که همیشه به آن فکر می کردید به شما بدهد.

اینترنت پر سرعت با سرور مجازی بورس

درست است، در حقیقت تنها وسیله و ابزاری که می تواند اینترنت دلخواه شما را در اختیارتان قرار دهد سرور مجازی بورس است. سرور مجازی بورس یک کامپیوتر است که در بهترین دیتا سنتر کشور قرار دارد. سرور مجازی از بهترین سخت افزار روز دنیا تشکیل شده و اینترنت آن به شبکه اصلی اینترنت کشور متصل است. سرور مجازی بورس طوری کانفیگ شده که پینگ ۱ میلی ثانیه به همه کار گزاری ها دارد. سرعت اینترنت در سرور مجازی بین ۴۰۰ مگا بیت  تا ۱۰۰۰۰ مگا بیت بر ثانیه می باشد. در واقع با خرید سرور مجازی آی پی و نام کاربری و رمز عبور آن کامپیوتر را می گیرید و از طریق برنامه ریموت دسکتاپ از داخل گوشی موبایل و یا لپ تابتان به آن کامپیوتر متصل می شوید.

برای استفاده از سرور بورس به چه چیزی نیاز دارم ؟

برای اتصال به سرور بورس و استفاده از اینترنت پر سرعت آن شما به تجهیزات خاصی نیاز ندارید هر دستگاهی با هر سیستم عاملی برای وصل شدن به سرور بورس مناسب است. این دستگاه می تواند کامپیوتر شخصی باشد، لپتاب، تبلت، آی پد، انواع گوشی موبایل یا هر وسیله دیگر با سیستم عامل های مختلف مانند اندروید، ویندوز، ios، لینوکس، مک و هر نوع سیستم عامل دیگر و همچنین برای اتصال به سرور به اینترنت خاصی نیاز نمی باشد انواعی اینترنت های ADSL، اینترنت های سیم کارتی اپراتور های موبایل، اینترنت های TD-LTE، وایمکس و VDSL یا FTTH همه مناسب برای اتصال به سرور مجازی بورس می باشند. در ضمن برای استفاده از سرور مجازی بورس نیاز به دانش و مهارت خاصی ندارید زیرا آموزش روش اتصال به سرور پس از تهیه آن برایتان ارسال می شود و کار کردن با سرور هم شبیه یک کامپیوتر معمولی می باشد.

ربات ها و نرم افزارها چه کمکی به ما در سرخطی زدن می کنند ؟

با توجه به اینکه ربات ها و اتو کلیکرها دقت بالایی دارند و با آنها می توان میلی ثانیه ها و حتی میکرو ثانیه ها را تنظیم کرد، اگر درست تنظیم شوند نقش به سزایی در ارسال به موقع سفارش دارند. دقتی که ربات ها و اتو کلیکر ها دارند به هیچ عنوان با ارسال سفارش به صورت دستی به دست نمی آید. اتو کلیکر ها نرم افزارهایی هستند که شما ساعت شروع و پایان و همچنین فاصله بین کلیک و تعداد کلیک را در آن مشخص می کنید سپس مختصات  نقطه خرید یا فروش را بر روی آن تایید می کنید . اتو کلیکر راس ساعت تنظیم شده شروع به کلیک کردن کرده و سفارشات را پشت سر هم ارسال می کنند. بخاطر اینکه ساعت دقیق شروع بازار مشخص نیست می توانید از سه ثانیه زودتر از شروع بازار تا ۲ ثانیه پس از آن اتو کلیکر خود را تنظیم کنید زیرا در این صورت می توانید شانس بالاتری برای ارسال به موقع  سفارش داشته باشید.

از چه شرکتی سرور مجازی بورس خریداری کنم ؟

شرکت های زیادی در سطح اینترنت وجود دارند که سرور بورس ارائه می دهند ولی اینکه چگونه بین همه این شرکت ها  یک شرکت درست انتخاب کنیم و چگونه اعتماد کنیم کار بسیار دشواری می باشد. صداقت یک شرکت بسیار امر مهمی می باشد. مشاورین آنها باید شما را بطور کامل راهنمایی درست و صحیح کنند. یک شرکت مناسب پس از خرید شما را رها نمی کند و پشتیبانی ۲۴ ساعته برای شما فراهم می کند. راههای پشتیبانی می تواند بصورت تماس تلفنی، چت آنلاین و همچنین ارسال تیکت باشد. شما باید بصورت ۲۴ ساعته بتوانید با بخش فنی ارتباط برقرار کنید.
داشتن نماد اعتماد الکترونیکی بسیار مهم است که یک سایت باید داشته باشد. تا شما بتوانید یک خرید ایمن و مطمئن داشته باشید.
شرکت وب داده، از جمله اولین شرکت‌هایی است که محصولات خود را گارانتی کیفیت می‌کند و به کاربران تضمین سرعت اینترنت، پینگ و کیفیت اینترنت را می‌دهد.
شرکت وب داده تمامی ویژگی‌های ذکر شده در بالا را از جمله گارانتی،ربات سرخطی و اتو کلیکر در کنار سرور، گارانتی پینگ یک میلی‌ثانیه‌ای و صداقتی کامل با مشتریان خود دارد.

برای خرید یک سرور بورس مناسب که بتواند برای شما در سرخطی زدن مفید واقع شود از شرکت وب داده امکان پذیر می باشد برای خرید سرور بورس می توانید به سایت شرکت وب داده مراجعه کنید. شرکت وب داده همچنین ارائه آی پی ثابت برای بایننس می باشد اگر شما در سایت صرافی های خارجی فعالیت می کنید می توانید یک آی پی ثابت و اختصاصی از شرکت وب داده تهیه کنید. تحویل سرور های بورس وب داده بصورت آنی است.
خرید سرور بورس:
https://webdade.com/bourse-vps
لینک وب سایت وب داده:
https://webdade.com
 
انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرور مجازی بورس وب داده سرور مجازی بورس اتصال به سرور سرعت اینترنت شرکت وب داده سرور بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۹۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندروید امن‌تر است یا iOS؟

وب‌سایت Cybernews آزمایش جالبی را انجام داده است تا نتیجه‌گیری کند که بین iOS و اندروید، کدام سیستم‌عامل امن‌تر است. در این آزمایش، ۱۰۰ برنامه روی یک آیفون SE و یک گوشی اندرویدی (روی هر دو دستگاه تنظیمات کارخانه اعمال شده) نصب شده و سپس میزان داده‌هایی که توسط آنها برای سرور‌های خارجی ارسال‌شده، بررسی شده است.

طبق گزارش این شرکت، گوشی آیفون پس از گذشت پنج روز، به‌طور میانگین روزانه ۳۳۰۸ درخواست را برای سرور‌های خارجی ارسال کرده و این میزان (در ۳ روز) برای گوشی اندرویدی ۲۳۲۳ درخواست بوده است. با این حال، محقق Cybernews اعلام می‌کند تعداد درخواست‌هایی که گوشی آیفون SE برای «کشور‌های غیردوستانه» ارسال کرده، کمتر است.

به بیان دقیق‌تر، ۶۰ درصد از درخواست‌های ارسالی توسط گوشی آیفون، برای خود اپل ارسال شده است. در مقابل، فقط ۲۴ درصد از درخواست‌های گوشی اندرویدی به گوگل فرستاده شده و سایر آنها برای برنامه‌های شخص ثالث ارسال شده است.

به عنوان مثال، در حالی که آیفون به‌طور متوسط یک بار در روز با یک سرور روسی متعلق به شرکت فناوری چینی علی‌بابا ارتباط داشته است، دستگاه اندرویدی ۱۳ بار با یک سرور روسی در ارتباط بوده است و در یک دوره سه روزه، ۳۹ درخواست برای آن ارسال کرده است. همچنین گوشی آیفون هیچ ارتباطی با سرور‌های چینی نداشته است، اما دستگاه اندرویدی به‌طور میانگین، روزانه پنج بار با سرور‌های متعلق به کشور چین در ارتباط بوده است.

علاوه بر این، گوشی آیفون ارتباط کمتری با سرور‌های متعلق به شبکه‌های اجتماعی داشته است. برای درک بهتر این موضوع، آیفون SE در این آزمایش به‌طور میانگین ۲۰ بار در روز و گوشی اندرویدی ۲۰۰ بار در روز با سرور‌های فیسبوک ارتباط داشته‌اند. همچنین آیفون در مجموع ۳۶ بار با تیک تاک ارتباط داشته و البته سرور مذکور در چین مستقر نبوده است. گوشی اندرویدی نیز نزدیک به ۸۰۰ بار با تیک تاک تماس گرفته است. این روند برای اسنپ چت متفاوت است. در حالی که گوشی اندرویدی به‌سختی با سرور‌های آن در تماس بوده، گوشی آیفون بیش از ۱۰۰ درخواست در روز داشته است.

در نهایت، تیم تحقیقاتی Cybernews می‌گوید که گوشی آیفون نسبت به همتای اندرویدی خود، با سرور‌های مشکوک کمتری در تماس است؛ و هرگونه ارتباطی که گوشی‌ها با کشور‌های غیردوست برقرار می‌کنند به دلیل رویکرد سهل‌انگارانه برای حفظ حریم‌خصوصی و حفاظت از داده‌ها کاربران نگران‌کننده است.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!
  • گزارش بورس امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟